Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/patutdebebe/public_html/classes/MySQL.php on line 34
Carucior copii 3 in 1 multifunctional ESPACE - MYK001

Carucior copii 3 in 1 multifunctional ESPACE - MYK001

Carucior copii 3 in 1 multifunctional ESPACE - MYK001 Carucioare copii 3 in 1 ESPACE cu cos auto si landou bebelusi:Inc

Detalii

30 other products in the same category:

 • Carucior copii 3 in 1 multifunctional ESPACE - MYK001
 • Carucioare copii 3 in 1 ESPACE cu cos auto si landou bebelusi:
  Include: Carucior sport, Landou, Cos auto.
  Grupa de varsta recomandata: 0-36 luni.
  Fiecare din cele 3 piese se pot monta pe schelet cu o simpla miscare: landoul, caruciorul sport sau cosuletul auto. Atat varianta sport, cat si cosuletul auto se pot monta pe schelet in ambele sensuri de mers. Trei invelitoare pentru picioare (pentru scoica auto, landou si modul sport).
  Landoul se poate folosi in casa sau pentru transport, este dotat cu maner.
  Cosulet auto pentru copii intre 0-10 Kg, ECE 44R-04. Scoica auto include si un reductor pentru cap.
  Spatarul variantei sport se inclina in 4 pozitii. Suportul de picioare este reglabil pe mai multe pozitii. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. Modulul sport include reductor pentru cap.
  Roti spate mari gonflabile cu sistem de franare, roti fata gonflabile si pivotante, care se pot fixa. Roti spate cu telescop amortizor pentru un confort sporit al bebelusului. Caruciorul este compact, cu inchidere usoara, usor de depozitat. Husa de ploaie. Husa de insecte. Cos mare pentru cumparaturi. Scheletul caruciorului este din metal. Manerul caruciorului se regleaza pe inaltime in mai multe pozitii. Geanta pentru mamici. Huse lavabile manual la 30 grade Celsius.
  Culori: diverse culori.
  Garantie: 24 luni!