Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/patutdebebe/public_html/classes/MySQL.php on line 34
Sistem de dormit Purflo (saltea+sistem de aluminiu) 120*60 cm - OMD196

Sistem de dormit Purflo (saltea+sistem de aluminiu) 120*60 cm - OMD196

Creata pentru a asigura copilului dumneavoastra un mediu de dormit cat mai curat, mai sigur si mai sanatos posibil.Siste

Detalii

13 other products in the same category:

                              

 

Creata pentru a asigura copilului dumneavoastra un mediu de dormit cat mai curat, mai sigur si mai sanatos posibil.

Sistemul de dormit PurFlo® (datorita saltelei de baza goala pe interior si a ochiurilor de plasa complet respirabile) ofera bebelusului sau copilului tau un suport confortabil, mult mai bun decat o saltea conventionala.

Povestea PurFlo® a inceput in 1994, cand noii parinti Gail si Paul Whale au devenit preocupati de stirile legate de Sindromul mortii subite infantile cauzate de produsele chimice ignifuge din saltelele de spuma. La fel ca toti parintii au dorit doar ce este mai bun pentru copilul lor, astfel incat Gail si Pavel Whale au decis sa ia problema in propriile maini si astfel au creat salteaua fara spuma, pe deplin respirabila si complet lavabila. Inainte de lansarea ei pe piata, salteaua PurFlo ® a fost supusa la extinse studii clinice de laborator sub conducerea profesorului Peter Fleming, profesor doctor pentru sanatate sugarilor si Dezvoltarea Fiziologica de la Universitatea din Bristol si un specialist recunoscut pe plan mondial in sindromul mortii subite infantile.

Aceasta cercetare a constatat ca suprafata saltelei PurFlo ® cu ochiuri de plasa permeabila suporta si se conformeaza mai bine pe corpul copilului decat o saltea conventionala, eliminand riscul acumularii de CO2 de pe suprafata saltelei si ajutand la reglarea temperaturii corpului mult mai eficient decat salteaua conventionala, mai ales atunci cand este utilizat un sac de dormit.

Fiind complet lavabila la 60 grade C elimina toate bacteriile cunoscute, inclusiv MRSA, fungii si acarienii (HDM), care se acumuleaza intr-o saltea conventionala. Salteaua PurFlo ® devine un veritabil mediu lipsit de praf si acarieni ajutand astfel la prevenirea dezvoltarii de alergeni, care sunt cunoscuti ca si cauze ale alergiilor din timpul copilariei, cum ar fi astmul si eczemele. 

Inca de la lansare Salteaua PurFlo® a reprezentat alegerea miilor de parinti din Marea Britanii

Toti parintii indiferent de atitudinea lor, fie relaxati sau prudenti, isi vor face griji cu privire la Sindromul mortii subite.

Cercetarea continua a Sindromului mortii subite a subliniat legaturile posibile cu substante chimice de ignifugare din saltelele de copii, spuma, impreuna cu CO2 si supraincalzirea copilului. Salteaua PurFlo reduce toate aceste cauze. 

Salteaua PurFlo inlocuieste spuma din salteaua conventionala cu un sistem complet respirabil, complet lavabil si fara spuma. Un produs esential pentru a ajuta parintii sa stea linistiti in timp ce copilul lor doarme. 
Pe deplin lavabila, salteaua PurFlo ofera pentru copii un mediu fara praf si acarieni, ajuta la prevenirea dezvoltarii de alergeni care sunt cunoscute ca fiind principalele cauze pentru boli cum ar fi astm si eczeme. 

Pe scurt salteaua PurFlo are ca proprietati: 
- Suprafata de dormit complet respirabila
- Previne acumularea de CO2 si alte gaze cu potential toxic 
- Reduce riscul de supraincalzire 
- Datorita Amicor,materialul din care este confectionata salteaua (husa), previne dezvoltarea de bacterii si acarieni si acumularea prafului care sunt principalele cauze ale astmului si a eczemelor
- 100% lavabil la masina la 60 grade Celsius
- Poate fi demontat si impachetat compact in sacul sau pentru a putea fi folosit cu usurinta in calatorii sau pentru depozitare 
- Confortabila

Sistemul de dormit PutFlo include salteaua de dormit PurFlo si cadrul aferent.

Termen de garantie: 2 ani de la data achizitiei!

 Accesorii care se pot achizitiona separat:

- cersaf PurFlo din bumbac organic (120*60 cm sau 140*70 cm)

- husa protectie PurFlo fix

- saltea PurFlo (120*60 cm sau 140*70 cm)

 

Producator: PurFlo, Marea Britanie