Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/patutdebebe/public_html/classes/MySQL.php on line 34
Scaunel Stomp Train (tren) - OSS30007

Scaunel Stomp Train (tren) - OSS30007

Scaunel Stomp Train (tren) - OSS30007 Poti auzi trenul cum suiera daca apesi pe cosul de fum Ii aduce ami

Detalii

27 other products in the same category:

  • Scaunel Stomp Train (tren) - OSS30007
  • Poti auzi trenul cum suiera daca apesi pe „cosul de fum”
  • Ii aduce aminte micutului sa se spele, sa se pieptane si ca este iubit !
  • Include un spatiu de depozitare cu capac in partea superioara
  • Este livrat gata ambalat
  • Include 3 baterii AG13
  • Include un certificat special pentru personalizare

Dimensiuni:
Lungime 41 cm
Inaltimea pasului: 17 cm Adancime: 22 cm

 

Mobilier copii produs de Levels of Discovery din USA, ce ofera o varietate de articole: balansoare, mese si scaune copii, cuiere, spatii de depozitare jucarii, biblioteci copii,  articole deosebite ce respecta standardele de calitate USA.


Transport:

   Transportul este gratuit doar in Bucuresti. Livrarea in tara se face contra cost si poate varia intre 15-30 RON/produs in raport cu greutatea articolului ales si  a destinatiei.


Siguranta:

1. Sunt produse pentru partenerii nostrii, Levels of Discovery; prin urmare, standardele sunt impuse de compania americana si sunt respectate cu rigurozitate de managerii si personalul fabricii;

2. Toate produsele sunt testate individual de o a treia entitate, un laborator pentru testare, recunoscut international; ei supravegheaza toate testele necesare si recomandate de CPSC (US Agency) precum si de alte agentii guvernamentale; nici un produs nu intra in productie pana cand nu a trecut toate testele si nu inainte de a primi intregul raport detaliat;

3. Vopseaua folosita este in permanent verificata pentru a ne asigura ca respecta toate standardele cu privire la continutul de metal greu.


Intrebari frecvente:

1. Cum se aseambleaza mobilierul? 
Fiecare piesa de mobilier este insotita de instructiuni de folosire. Instructiunile sunt usor de urmat. Va rugam sa cititi cu atentie toti pasii pe care ii aveti de urmat si apoi sa incepeti asamblarea.

2. Cum curat mobilierul?
Va recomandam sa intretineti mobila ca pe orice alta piesa de mobilier de calitate. Stergeti praful usor cu o carpa moale. Evitati sa frecati cu obiecte abrazive ce ar putea deteriora suprafata pictata manual.


  CPSC-Consumer Product Safety Commission